Proszę o poradę wczoraj rano wymieniłem żarówkę Stopu a wieczorem nowa już była spalona miał ktoś taki już problem? da sie to samamu jakos ogarnąć czy trzeba fachowej reki?
Proszę o poradę wczoraj rano wymieniłem żarówkę Stopu a wieczorem nowa już była spalona miał ktoś taki już problem? da sie to samamu jakos ogarnąć czy trzeba fachowej reki?
...była spalona czy miałeś komunitkat brake light failure?
miałem komunikat i była spalona
możesz zaryzykować i kupić jeszcze jedną, może ta ostatnia była wadliwa i będzie ok...a jeśli się spali może coś się z oprawką dzieje...
Mnie się bardzo często palą Raz jedna raz druga regularnie ale za często - np przez ostatnich powiedzmy 3-4 miesięcy wymieniałem jakieś 2-3 razy jedną i drugąalbo mi ktoś powie czego to może być wina albo następnym razem kupie jakieś porządne OBSRAM czy coś.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
ja powiem szczeże nie ma problemu z żarówkami, jedynie h7 mijania, od roku juz mi 2 razy padły po jednej
kurde ale jak w ten sam dzień zmieniasz i pada nowa to dziwne żeby była to jakość, nic jak będzie chwila czasu podejmę sie zmiany kolejny raz...
...prawodopodobieństwo tego nie wykluczatymczasem daj znać jak poszło...
mi tez stop się spalił wymieniłem na nową MARKETOWĄ żarówkę i tydzień wytrzymała... założyłem używaną ale chyba jakąś lepszą bo z innego auta wyciągnięta i świeci już któryś miesiąc...odradzam marketowe zarówki bo rok temu kopiłem nowe H4 i musiałem kupić nowe bo nic nie widziałem kopiłem w sklepie motoryzacyjnym zwykle żarówki H4 i efekt taki jakbym lampy wymienił...