-
Użytkownik
Jestem NOWY - nie krzyczcie!
DPF w 147 1.9 jtd 120 km
Witam. Jestem nowy na forum, specjalnie założyłem konto gdyż mam nadzieje że w najbliższym czasie dołączę do grona szczęśliwych posiadaczy AR 
Nawiązując do tematu. Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi która by mnie w 100% satysfakcjonowała a jeżeli takowa istnieje na tym forum to przepraszam za zakładanie tematu i proszę o odesłanie. Mianowicie interesuje mnie czy w każdym JTD 1.9 niezależnie od mocy oraz daty produkcji znajduje się DPF? Interesuje się zakupem 147 lub GT 1.9 (budżet około 13 tys ) co do ilości koni jestem elastyczny, głównie zależy mi na stanie auta, jednak spotkałem się z różnymi głosami na temat DPF. Albo że występuje w każdym modelu po 2005 roku bez wyjątku albo że tylko w tych 150 konnych stąd moja prośba do zorientowanych użytkowników forum o pomoc. Pozdrawiam
-
Jak masz VIN to sobie sprawdzisz w katalogu czesci .
-
Użytkownik
Niestety nie zawsze jest VIN w ogłoszeniu i też nie każdy chce go podać. Przydałoby mi się wiedzieć co i jak z tym filtrem żeby ewentualnie zawęzić zakres poszukiwań do konkretnych roczników czy tez ilości koni.
-
Jak możesz to poproś.
Poczytalem tu na forum, że różnie jest z tym DPF, zależnie od rynku, rocznika, mocy, wyposażenia..... Także moim zdaniem każda odpowiedz może być błędna bez sprawdzenia auta pod spodem
-
Użytkownik
Chyba innego wyjścia nie ma, zwłaszcza że wiele osób coś z tym na własną rękę robi. Dzieki za pomoc
-
Użytkownik
Rowerzysta
DPF po 2006 roku montowany niezależnie raczej od mocy bo każdy silnik "miał" być eko. Z tego co widziałem to, że dpfy w 147 były dopiero od 2007 montowane.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia