W jakim sklepie takie ceny?? Mi za same łożysko zaśpiewali w jednym sklepie 75 zł, w drugim coś koło 100![]()
W jakim sklepie takie ceny?? Mi za same łożysko zaśpiewali w jednym sklepie 75 zł, w drugim coś koło 100![]()
U mnie w mieścinie takie ceny ogólnie są bo sklepów trochę jest więc nie mają co szaleć.
Kolega, który zrobił fotorelację z naprawy płacił za łożysko 24 zł więc ewidentnie walą u Ciebie w ch... z cenami.
No akurat z tym najwyraźniej tak;/ Brałem jeszcze kilka innych klamotów i wyszło tanio (chyba), np amory tył COFAP 83 zł/szt, zestawy naprawcze do tylnych wahaczy CX 50 zł za stronę, odboje i osłony na tył 50 zł za komplet. Wezmę chyba jutro wszystko oprócz tych łożysk i spróbuję ich poszukać gdzieś taniej...
Nie jest źle bo myślałem, że ze wszystkim tak szaleją. Poza tym widzę wymieniamy to samochociaż ja to raczej profilaktycznie żeby mieć wsio tip-top
U mnie tył kształtował się na stronę tak:
zestaw naprawczy wahacza tył Vema włoski - 80 pln;
odbój - 13 pln;
gumy pod sprężynę 4 i 5 pln;
Ja za febi-bilstein zapłaciłem jakoś 120-130zł za komplet łożyska razem z gumami, z tym że uważam że jeśli już się za to zabierać to i wypadałoby wymienić górne mocowanie amora to na 3 śruby przykręcane, bo się później "wyklepie" i trzeba znów zdejmować makpersona![]()
Ostatnio edytowane przez Michu1 ; 16-04-2010 o 05:38 Powód: problemy z klawiaturą po nocce w pracy
Jeżeli chodzi o sklep z częsciami to polecam chłopaków z łodzi:
http://www.autosklep24.pl/
Wystarczy na maila do nich wyslac nr VIN oraz napisac co potrzeba, ceny bardzo konkurencyjne ( mozna powołać się na alfaholików wówczas dają jeszcze dotatkową zniżkę). wysyłka towaru ekspresowa i mamy pewność, że część którą dostaniemy będzie pasowała do naszego auta.