Moze jakos bysmy sie z podlasia zebrali o spotkali pogawedzili o naszych alficzkach czekam na propozycje
Moze jakos bysmy sie z podlasia zebrali o spotkali pogawedzili o naszych alficzkach czekam na propozycje
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
albo niema na tym forum nikogo z bialegostoku i okolic albo brak checi na spotkanie no nic bede czekal dalej na propozycje
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Może jakas majówka w białymstoku Grill i takie tam
Czekam na propozycje i chetnych z Białegostoku i okolic
Alfaholicy Łączmy się :mrgreen: :twisted:
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
ja mieszkam 60 km od białego ale alfki nie mam jeszcze :/ może za 1,5 roku kupie alfę 156 po lifcie z 2003 roku czarna albo srebrna.. nie wiem jeszcze czy diesel czy benzyna tylko.
Witam na majówkę to pewnie jakiś wiekszy zlot bedzie organizowany , ale co jakiś czas odwiedzam znajomych z Białego, więc można by było coś zorganizować Pozdrawiam
Ja zawsze chetny na spotkanko tylko data i godzina i jestem
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Ja tam chetny na spotkanie,a w bialym czesto bywam,wiec jak cos to dam znac,pozdro
Jak w końcu uda mi się kupić Alfe to jestem jak najbardziej ZA Mieszkam obecnie w Warszawie ale jestem w Białym raz w miesiącu na weekend. Będę śledził temat, jak by co to "count me in"
ja proponowalbym maly spocik 15.02.09 jakby bylo w miare cieplo to na terenie gieldy a drugi wariant parking Galerii "Alfa" tam jest w miare cieplo no i ma cos w sobie z nazwy
Pozdrawiam i czekam na odzew
PS godzina do ustalenia
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD