Jakie sa oryginalne glosniki do alfy 166 na tylnej polce ?
YouTube - Alfa Romeo 166 - USB DIVX player on ICS #1
co on ma tam podloczone do zapalniczki ?
Jakie sa oryginalne glosniki do alfy 166 na tylnej polce ?
YouTube - Alfa Romeo 166 - USB DIVX player on ICS #1
co on ma tam podloczone do zapalniczki ?
Witam jezeli chodzi o glosniki z tylu samochodu to one znajduja sie pod tylna polka, sa to glosniki 2 omowe i zeby je zalozyc to trzeba zdjac tylna polke. Pozdrawiam
Gdzie znajduja sie i jak zalozyc to wiem lecz chodzi mi o dokladna nazwe ( kupilem alfe lecz glosniki zopstaly wyjete i nie mam pojecia jakie byly ) chcialbym kupic oryginalne lecz nie wiem nawet jak wygladaja
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
w zapalniczce to on nic nie ma, w popielniczce ma włącznik dvd i wejscie USB
Witam oryginalne glosniki kupisz w sklepie z czesciami do alfy romeo lub z rozbiorki innej mozliwosci nie ma. I jeszcze jedna uwaga z auta sprzedawanego na czesci bywaja uszkodzone, tak ze trzeba najlepiej je sprawdzic na miejscu.Przerabialem ten problem. Jasiu AR166JTD.
Glosniki raczej byly bo kable sa gotowe
I mialo byc w popielniczce a nie zapalniczece pomylilem sie ^^
A mozecie powiedziec jeszcze jakie najlepiej kupic te dvd ? najlepiej dokladna nazwa albo linki na allegro .
I co do glosnikow moze polecicie mi jakies zamiast oryginalnych ?
Normalne domowe, najlepiej z wejsciem USB
Rozbierasz na częsci pierwsze, kupujesz przetwornice z 12V na 220V, składasz do kupy w małym pudełeczku i ukrywasz gdzies w samochodzie.
Musi mieć scart, inaczej nie działa.
Chcesz, to ułatwie ci życie i sprzedam ci mój razem z przetrornicą, diodą IR do pilota i pilot, kabel usb do schowka, a reszte kabli pomoge ci zrobic samemu.
KAYROL... ile bys za to chcial?pomoglbys zalozyc?POZDRO!!!