pozdrwiam kolege z czerwonej gulljety niewiem czy dobrze napisałem rej WL801xx na DK94 po 17 ramki klubowe były mrugałem ale kolega chyba nie zajarzył o co chodzi
pozdrwiam kolege z czerwonej gulljety niewiem czy dobrze napisałem rej WL801xx na DK94 po 17 ramki klubowe były mrugałem ale kolega chyba nie zajarzył o co chodzi
pozdrowienie dla pięknej czerwonej 156 SW (parking OBI) Sochaczew
Dziękuje za miłą rozmowę
Niebieskie GT ELxxxxx z ramkami zaparkowane dziś rano pod IChPem na Żoli
Pozdrowienia dla bordowej 159 na ramkach klubowych i blachach LB widzianej dzis jakies 10 min temu na trasie Fieldorfa-Siekierki na Ursynow. Pozdrawiajacy to Palio w zblizonym kolorze.
Sent from Taptaptap...
Pozdrowienia dla bardzo ładnej bordowej 166, widzianej dziś o 8: 10 na mostku między Mochtyńską a Ostródzką na klubowych ramkach
Pozdrawiam drivera wychuchanej, srebrnej GTv widzianej ok. 10 na Conrada przed Stacją Diagnostyczną.
Pozdrawiam właściciela szarej 147 WE zaparkowanej dziś koło 17 pod Leroy Merlin w Markach
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Pozdrawiam właścicieli oramkowanej Alfy 156 nr rej WORxxxx i Alfy 166 widzianej w ubiegłą sobotę na warszawskiej Pradze :-)
czyja GT wczoraj miała kolizje na Płochocimskiej około godziny 10?