Ja jestem już po kampanii, wcześniej też niektórzy kalibrowali afs bez akcji, ale nke każdy serwis wiedział o co chodzi, teraz już wie. Obecnie afs działa jak powinien
Ja jestem już po kampanii, wcześniej też niektórzy kalibrowali afs bez akcji, ale nke każdy serwis wiedział o co chodzi, teraz już wie. Obecnie afs działa jak powinien
a na czym polega poprawa? Co było nie tak?
podobno ludziom w poliftach nie skręcały
Nie skręcają, mam to samo. Produkcja 10.2021. W proxi wyrażnie nie aktywowane. Navi również stare (2018)
nie wiemy czy w proxi coś zmieniają (może tak, ktoś musiałby zczytać przed i po wizycie), czy tylko chodzi o puszczenie kalibracji (co mogliby sobie uzytkownicy z MES i bypassem SGW sami zrobić), czy chodzi o update centralki AFLS (bo updaty oni w kampaniach/service newsach też nazywają zwykle i nieprecyzyjnie "kalibracją oprogramowania")
Kampania prewencyjna
(RSU)
6445
Przecieki wody przez szybę tylną
MARKA ALFA
MODEL 620 – GIULIA
OKRES PRODUKCJI OD GRUDNIA 2021 DO MARCA 2022
PARK SAMOCHODOWY OBJĘTY
KAMPANIĄ
Wszystkie samochody z otwieranym
dachem, których numery nadwozia będą
znajdowały się w SiGi.
PROBLEM/USTERKA Przecieki wody przez szybę tylną
PRZEWIDZIANA INTERWENCJA Sprawdzenie szczelności i ewentualne
uszczelnienie, sprawdzenie działania
wzmacniacza i ewentualna jego wymiana
Co do AFS i akcji "Kampania nawrotowa 6439" to dostalem takie pismo. Giulia polift 2021, zobaczymy jaka bedzie roznica
było, wrzucałem
Czy Wam też po ww. interwencji kierowcy non stop migają długimi? Bo mi niestety tak. Bedę sie musiał przejść z tym do serwisu. Jeden samochód jadą cy przede mną nawet mi zjechał z drogi pewnie musiałem go nieźle oślepiać.
No właśnie ta akcja miała też poprawić kwestię poziomowania świateł w zależności od poziomowania, ale coś w tym jest przed akcją nie miałem tego, a teraz co prawda jechała żona w nocy, ale właśnie mówiła, że nie wie o co chodzi, bo jej kilka aut migało podczas jazdy