Temat myślę zrobić z czerwcowym terminem i zbierać osoby na większy wypad jakieś 2-3 dni posiedzenia
Temat myślę zrobić z czerwcowym terminem i zbierać osoby na większy wypad jakieś 2-3 dni posiedzenia
To dawaj pomysł, mogę Ci pomóc w takim przypadku pamiętaj, że nie wystarczy podać termin, musisz mieć jakiś plan działania i przygotowane atrakcje typu wspólny rajd, spływ, paintball, integracyjne ognisko, które powinno zawierać nie tylko kiełbaski jak chcesz, to mozemy to zorganizować
Adrian, czuje lekką ironię w moją stronę, hehe Sam wiesz, że nie zawsze wszystko układa się po naszych myślach. Miałem jechać na hamowanie, lecz naprawa Alfy przekroczyła moje możliwości finansowe. Szkoda, że nie było możliwości przesunięcia terminu - ale cóż, nie jestem pępkiem świata... Do tego dostałem ostatnio mandacik za prędkość - więc w ogóle skopali leżącego!!! Dopiero teraz mam zastrzyk gotówki. Wypłata była Jeżeli chodzi o taki wypad, to ja zawsze i wszędzie byłe coś się działo.
Hmm mogę porozmawiać ze znajomym co ma na Radodzierzy ośrodek.Wyślę mu meila albo przedzwonie jak tam wolne terminy.I czy tam w miare przyzwoicie domki wyglądają?bo jak tak to cenowo by można ogarnąć i zrobić.
Aa i mam drugą fajną opcję na Spływ kajakowy koszt ok 40 (jak dobrze pamietam) zł zebrać tylko 18 osób byśmy musieli busa i 6 godzin spływ z miejscem na grill itp a chyba ze zamiast Busa alfa przyjedziemy to pewnie koszt spadnie co Wy na to? i wtedy np. sobota spływ rano a wieczorem grill i do rana posiedzenie
to ja mam opcje na spływ 4 godzinny (wolnym tempem, szybszym 2,5 godziny) za 25 zł od osoby. Liczba osób dowolna. Miejsce Stara Rzeka (za Osiem).
No witam Panowie ja z okolic Grudziądza Dokładniej Gardeja ale blachy GKW!
Ja już zakupiłem nowy bolid Na razie śmigam na blachach ZS...