Nie wiem czy to do mnie przemawia
https://www.motor1.com/photos/866845...io-renderings/
Spokojnie, na razie jest tylko zapowiedź nowego Stelvio w 2025 Wszyscy wiemy jak się kończą zapowiedzi Alfy Romeo
Przepraszam, ale dźwięk mojego 1.8 TBi nadal mi się bardzo podoba i to nie na wysokich obrotach tylko jak się podnosi z niskich, zresztą nie tylko mnie - kogo bym nie przewiózł to chwali za fajne odczucia wewnątrz. Nawet kolega swego czasu miał Audi S6 V10 i o ile do dźwięku z zewnątrz to nie miałem podejścia to wewnątrz u mnie wrażenia dużo fajniejsze (Audi dużo lepiej wyciszone, praktycznie V10 nie było słychać)
Czyli za jakąś dekadę po 4tym liftingu starej Giuli i Stelvio może się coś pojawi
Dekada dwie trzy, bez znaczenia i tak nikt na 2 tonowe dzięki akumulatorom, jak nisko położone by nie były, kloce Alfy Romeo raczej sobie zębów nie ostrzy . Choć w sumie chyba przez te poprzednie dekady klienci zapomnieli o tym, o co chodziło kiedyś tak naprawdę w wozach AR. Dobrze że są Lotusy , Alpiny, Yarisy GR, MX 5, Caterhamy i pochodne itd.
Widzę, że wątek o elektrykach wiecznie żywy
Ktoś tam z Wielkopolski do Berlina dojechał i jest zadowolony. Ja też jestem zadowolony: Białystok - Berlin na jednym tankowaniu. Zatrzymywałem się tylko wtedy, gdy któreś z nas ( dzieci, źona lub ja ) miało taką potrzebę. To teraz Ty spróbuj.
Ktoś tam o obieźyświatach - nie będę wywoływał imienia Jego nadaremno. Nie trzeba być obieżyświatem. Wystarczy mieszkać dostatecznie daleko od interesujących miejsc, żeby być skazanym na dłuższe podróże.
Statystyki - służą według gościa, ktòrego imienia nie wymieniam nadaremno - do mówienia nam, jak mamy żyć. Bo inni tak żyją. Statystyczny Polak ma 1,5 samochodu, 1,5 żony ( albo męża ), 1,2 dziecka, 0,26 raka lub innej choroby, 16m2 kwadratowych mieszkania i 3tys zł oszczędności. Do tego przypada na niego 1 hektar ziemi z określonym MPZP. Ma też dostęp do metra ( to nic, że w Warszawie ) a w jego rodzinie musi być jakiś alkoholik. Może nawet to on sam.
Wam już do reszty ta elektrokomuna główki zryła?
@Milano - junior: nie powala. Ale też nie odrzuca.
Nie chcę Tesli nawet jeśli będzie w rosso i z busso.